Verkooppunten

Verkooppunten

Gift Certificate Veelgestelde vragen

Versturen van de Gift Certificate

Voor het versturen van een Gift Certificate als verrassing of teken van waardering aan familie, vrienden, bekenden of zakenrelaties dient u een tegoed te hebben in uw Gift Certificate Account. Dit kunt u controleren door u aan te melden met uw profiel bij uw Account. Alleen als u een tegoed heeft treft u dit onder het kopje Gift Certificate Account aan, anders wordt dit kopje niet getoond. Indien u geen tegoed heeft kunt u in onze winkel een Gift Certificate kopen en deze in uw Account laten bijschrijven.

Er zijn 3 manieren om een Gift Certificate te versturen:
  1. U gebruikt de link die zichtbaar is in deze sectie "Veelgestelde vragen Gift Certificate". Deze link wordt zichtbaar nadat u zich heeft aangemeld met uw profiel bij uw Account.

  2. U gebruikt de link die zichtbaar is in uw winkelwagen. Deze link wordt zichtbaar nadat u zich heeft aangemeld met uw profiel bij uw Account. Via deze link komt u op de “Verstuur Gift Certificate” pagina.

  3. U meldt zich aan met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens gaat u naar uw Account. Onder het kopje Gift Certificate Account treft u een link aan naar de “Verstuur Gift Certificate” pagina.
Via bovengenoemde link komt u op de “Verstuur Gift Certificate” pagina. Hier treft u een overzicht van uw tegoed. Wanneer u een Gift Certificate verstuurd vragen wij u de volgende informatie te verstrekken:
  1. De naam van de ontvanger van de Gift Certificate.
  2. Het e-mailadres van de ontvanger van de Gift Certificate.
  3. De waarde van de Gift Certificate
    (Aandachtspunt: u hoeft niet de volledige waarde van uw tegoed in uw Gift Certificate Account te sturen.)
In de e-mail krijgt u de mogelijkheid een korte boodschap aan de ontvanger te schrijven. Wij vragen u nadrukkelijk om te zorgen dat alle informatie die u verstrekt compleet en correct is. Voordat u de e-mail definitiefkunt versturen krijgt u een overzicht van de door u verstrekte informatie. Indien deze informatie compleet en correct is kunt u daarna de e-mail versturen en anders kunt u de foutieve of ontbrekende gegevens nog wijzigen en aanvullen. Daarna kunt u de e-mail definitief versturen.
Back

Voer uw Gift Certificate inwisselcode in:


Klant ervaringen

Geen allergische reactie meer!

Nu sinds een paar maanden helemaal over op Natudog. Het ziet er super uit en mijn Flatcoated Retriever is er dol op. Hij is snel allergisch en...
Lees meer ->


Super

Superservice! Alles netjes en op tijd.
Lees meer ->


TOP!

Heb verschillende keren besteld en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Ruime keus, bestellingen kloppen iedere keer (ben wel anders gewend)mails...
Lees meer ->