Verkooppunten

Verkooppunten

Gift Certificate Veelgestelde vragen

Per e-mail ontvangen Gift Certificate inwisselen

Als u een Gift Certificate ontvangt per e-mail bevat dit details van de afzender met mogelijk een korte boodschap van deze afzender. Daarnaast treft u in deze e-mail tevens de Gift Certificate Inwisselcode aan. Wij raden u aan deze e-mail uit te printen voor toekomstig gebruik. U kunt deze Gift Certificate op 2 manieren inwisselen:
  1. Door te klikken op de link in de e-mail. Dit brengt u op de Gift Certificate inwisselpagina. U kunt zich aanmelden bij uw profiel in uw Account/Klantgegegevens. Indien u voor het eerst onze winkel bezoekt en dit profiel nog niet heeft aangemaakt wordt u gevraagd om op dat moment het profiel aan te maken. Hierna wordt de Gift Certificate gevalideerd en toegevoegd aan uw Gift Certificate Account. Dit tegoed is nu direct beschikbaar voor aankoop van elk artikel in onze winkel.
  2. Tijdens het afrekenen heeft u bij de keuze van een betaalmethode de mogelijkheid om de Gift Certificate Inwisselcode in te vullen en de knop “Verder” in te drukken. De inwisselcode wordt gecontroleerd en geaccordeerd en het tegoed wordt toegevoegd aan uw Gift Certificate Account. Indien u meerdere Gift Certificate Inwisselcodes heeft kunt u deze handeling herhalen. Het nieuwe tegoed is direct zichtbaar en kan worden gebruikt voor het afrekenen van iedere aankoop in onze winkel. Om een bedrag in mindering te brengen op uw factuur vult u tijdens het afrekenen een bedrag is dat wordt gedekt door het tegoed op uw Gift Certificate Account en drukt op de knop “Verder”. Het nieuwe totaalbedrag van uw bestelling wordt direct zichtbaar.
Back

Voer uw Gift Certificate inwisselcode in:


Klant ervaringen

Super

Superservice! Alles netjes en op tijd.
Lees meer ->


TOP!

Heb verschillende keren besteld en ik kan niet anders zeggen dan TOP! Ruime keus, bestellingen kloppen iedere keer (ben wel anders gewend)mails...
Lees meer ->


Geen allergische reactie meer!

Nu sinds een paar maanden helemaal over op Natudog. Het ziet er super uit en mijn Flatcoated Retriever is er dol op. Hij is snel allergisch en...
Lees meer ->